KORTRIJK – stationsomgeving – KOS 19

Pieter Marchand projecten 03/06/2021 Leave a reply

Tijdens de paasvakantie 2021 werden alle sporen, ballast en signalisatie verwijderd nabij het station van Kortrijk. De spoorwegbedding werd voorzichtig afgegraven, rekening houdend met het risico op een bodemvervuiling en oude vliegtuigbommen. De nieuwe bus- en fietserstunnel werd op zijn plaats geschoven. Alle sporen, wissels en signalisatie werden opnieuw opgebouwd boven de nieuwe tunnel. Er werd dag en nacht doorgewerkt. En dat netjes binnen de planning, een waar huzarenstuk!

Opdrachtgevers: NMBS en Infrabel

Aannemers: Jan De Nul Group en Mobix

Veiligheidscoördinatie: EvoPlus


Een reactie achterlaten

Aarzel zeker niet om contact met ons op te nemen. We maken graag een vrijblijvende offerte op.

Zo kan u ons bereiken:

Vriendelijke groeten,

Het EvoPlus-Team

Vogelkersstraat 5 – 9700 Oudenaarde

 

Vindt uw route