The Loop Sint-Denijs-Westrem

Pieter Marchand Projecten 21/11/2022
Op de Loop in Sint-Denijs-Westrem naderen de nieuwe kantoren hun voltooiing.
Bij het ontwerp van dit high-end complex werd naast de kwalitatieve werkomgeving ook heel veel aandacht besteed aan ecologie en duurzaamheid van het gebouw. Het project maakt maximaal gebruik van hernieuwbare energie door middel van geothermie en fotovoltaïsche panelen.
De combinatie met klimaatplafonds resulteert in een uiterst energie-efficiënte verwarming en koeling van het gebouw. De ruimten worden geventileerd met installaties die voldoen aan de meest recente richtlijnen.
Tevens is er buitenzonnewering aangestuurd door een weerstation, DALI gestuurde ledverlichting, maximale recuperatie en gebruik van hemelwater alsmede een site-eigen infiltratiebekken en oplaadpunten voor elektrische voertuigen (inclusief fietsen).
Het complex heeft geen luchtvervuiling, geen CO2- uitstoot en geen verbruik van fossiele brandstoffen. ??
Opdrachtgever: ’t Hof ten Clinckaert.
Architect: Archipl.
Hoofdaannemer: Maes groep Van Roey .

 

Aarzel zeker niet om contact met ons op te nemen. We maken graag een vrijblijvende offerte op.

Zo kan u ons bereiken:

Vriendelijke groeten,

Het EvoPlus-Team

Vogelkersstraat 5 – 9700 Oudenaarde

 

Vindt uw route